home home

Heb je de 2 nieuwe jungle bewoners in ons terrarium al gezien ?
Een prachtig koppeltje Madagascar reuzendaggekko's,
(Phelsuma grandis)

 

 

Het leukste restaurant van Neede-land,kom even een kijkje nemen in ons promo filmpje !


ONZE BISTRO IN VOGELVLUCHT
vernieuwde versie 2014

 

 


Vind ons leuk op FACEBOOK en maak kans op een "meet en greet" met Frankie en/of dames van de bediening.

 


Frank is (met recht)
TROTS
op zijn eigen bereide
(dus zelf gekruide en zelf gedroogde) Biltong!
Biltong is de naam voor een versnapering gemaakt van gedroogde reepjes vlees. Het wordt voornamelijk geproduceerd en gegeten in Zuid-Afrika.  Dit maal heeft Frankie zelf de droogtechniek van de bekende BILTONG onder de knie gekregen !
Een aantal dagen hangen deze in een droogmachine op geheime locatie. Het vlees is gemarineerd met bijzondere specerijen door onze vaste gast, mevr. Keesmaat, meegenomen uit Zuid-Afrika.
Doordat de biltong van binnen nog lekker zacht is gehouden en de buitenkant aangenaam droog en kruidig is, moet je dit zeker eens proeven ! Voor alle duidelijkheid: het rundvlees is niet van de tong maar van de bil, waar ook de biefstuk van wordt gesneden.  Het gerecht wordt vergezeld door paprika, gekookt ei, bladsla en een frisse dressing.

naar boven

 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

villa Morera