Hier nog enige oudere berichten van onze oude site!

Naam : Erik & Janneke Boswinkel
Datum : 19-08-2012 om 02:27

Hoi Frank & Nathalie,
het was weer een heerlijke avond!
Superlekker Wild Africa maal gegeten
Naam : Klaas & Deborah
Datum : 30-07-2012 om 10:11
We hebben afgelopen donderdag super goed
bij jullie gegeten! Het is vers, lekker en niet alledaags! De bediening is vriendelijk, gezellig en gemoedelijk. Een echte aanrader!!! Tot de volgende keer!
Groetjes van ons.
Naam : bianca
Datum : 14-07-2012 om 18:07
hallo, gisteren weer heerlijk gegeten zoals we van jullie gewend zijn. De bediening was goed en vlot, we komen zeker weer een keertje terug.
groetjes bianca
Naam : freemind
Datum : 14-07-2012 om 18:00
Hallo mensen,
Geweldige site! Wij gaan voor het eerst eten bij jullie. Beetje jammer van een aantal klachten, waar zoveel woorden voor nodig zijn. Ik vind het knap dat er mensen zijn die zulke lappen tekst kunnen schrijven met alleen een positieve begin-en eindzin. Waar halen ze de tijd vandaan en zien ze het nut? Was persoonlijker geweest dit gewoon ter plekke te bespreken.....
Naam : Brigitte Ros
Datum : 08-07-2012 om 15:54
Gister heerlijk gegeten bij jullie alleen jammer dat je restaurant niet echt rolstoel toegankelijk is. Een oprij plaat zou een idee kunnen zijn en ook weg naar de wc heeft erg veel op stakels om er te komen. Ik heb geluk dat ik nog een beetje op 1 been kan staan anders was het erg nat geworden in je restaurant. Overigens wel erg mooi de vissen.
Gr Brigitte en Edwin
marianne en Jan
Naam : Gerrit Mensink
Datum : 06-04-2012 om 20:59
Frankie gefeliciteerd met je 15 jarig jubileum we zijn al heel vaak geweest en we vinden je een topper...enne
een super mooie nieuwe lekkere
menu-kaart !!!
Prima zet, we komen alle gerechten de komende tijd weer uit proberen. Pluim voor de gezellige bediening !
Naam : Linda Witbreuk
(Leuverink)
Datum : 06-04-2012 om 18:00
Hoi Frank en Nathalie,
Van harte gefeliciteerd met jullie 15-jarig bestaan. Ga zo door, want het is altijd prima als je bij jullie komt eten. De kinderen hebben het vaak over dat leuke restaurant.
Hartelijke groeten van Linda
en de rest van de familie.
Naam : Sylvain en ynske
Datum : 05-04-2012 om 07:33
Lieve Nathalie en Frank,
15 jaar bestaat jullie bistro nu!
Een super prestatie! Geweldig! Wanneer we in de buurt zijn, komen we zeker langs!
Groeten uit zuid-hollandse barendrecht!

Sylvain, Ynske, Tibo en Gigi
Naam : Erik & Janneke
Datum : 01-04-2012 om 01:02
Van harte gefeliciteerd met jullie 15 jarig bestaan! Wij vinden het een geweldige prestatie en hopen dat wij (en vele andere klanten)
nog lang van jullie mogen genieten!
groetjes uit Zaandam
Naam : Ton en Ella
Datum : 23-03-2012 om 22:37
vandaag , 23 maart 2012, hebben wij ons 40 jaar huwelijk met onze kinderen en vriend en vriendin gevierd met een etentje alhier. Zoals vanouds, perfect en lekker, uitermate goede en zeer vriendelijke service.
Zeer aan te bevelen.
Naam : Hennie en Herma
Datum : 03-03-2012 om 21:48
Vanavond voor het eerst gegeten bij jullie bistro. Waren aangenaam verrast. Prima keuken en een vlotte en vriendelijke bediening. Dit ondanks het feit dat alle tafels bezet waren. Komen zeker nog een keer terug. Wij vinden het alleen vreemd dat je € 3,- moet betalen voor een mandje met een half stokbroodje met wat knoflooksaus en kruidenboter. Meestal krijg je zoiets aangeboden door het restaurant.. Maar dat is wel het enige minpunt wat we kunnen benoemen.
Naam : Femke
Datum : 19-02-2012 om 12:09
Pas wezen eten bij Frankies. Eten is erg goed! Ook glutenvrij eten is hier goed te doen. Aardig wat keuze. Alleen laat de bediening behoorlijk te wensen over. Je moet heel erg lang wachten tussen de gangen door. Wij hebben eerder deze ervaring gehad, maar toen dachten we dat het kwam omdat het gewoon erg druk was. (er was iets mis gegaan met hun nieuwe systeem, waardoor een aantal grote tafels ook op zaterdag kwamen terwijl ze voor zondag in de agenda stonden) Nu was het een stuk minder druk, maar ook nu ruim 3 uur gezeten. Bestellingen van drankjes komen niet op tafel, je zit ruim 20 minuten met een leeg bord op tafel voordat ze dit afruimen. (als wij aan één van de dames van de bediening aangeven dat we al lang wachten krijgen wij te horen: 'ow, heeft u haast?!') Bediening is soms net iets te amicaal. Wat ook een ergenis voor ons is is dat bepaalde bijgerechten tegen meerprijs zijn, terwijl dit niet duidelijk vermeld word, net zoals stokbrood met kruidenboter vooraf. waar is die tijd gebleven dat dit bij de service hoort? zeker als je zo lang moet wachten. Ook als er dan ook nog 2 drankjes extra op staan, terwijl we deze niet genuttigd hebben.
Of moeten wij als klanten ook meebetalen aan de (prachtige) vissen? Op deze manier is de rekening erg hoog waardoor wij niet snel nog eens komen eten, zeker niet naar aanleiding van bovenstaande ervaringen. Wij hopen dat de eigenaren van deze geweldige Bistro dit als tip willen meenemen, om het personeel/bediening iets beter te instrueren. Wie weet komen we tegen die tijd dan wel weer een keer eten, want het eten is prima.
Naam : hans
Datum : 31-01-2012 om 20:09
Hoi Frank.
Namens mijn klas bedankt voor het proeverijtje van krokodillenvlees. De kinderen vonden het heerlijk en hebben geleerd zich niet te moeten laten leiden door het vooroordeel van de naam van een stukje vlees. Eerst proeven,dan oordelen dus.

Hans
O.b.s. de Marke
Naam : Johan
Datum : 22-01-2012 om 00:12
Hoi,
Bedankt voor de verzorgde avond. Ieder heeft het erg goed naar hun zin gehad.

Groet en tot ziens.
Naam : Antoinette & Frans
Datum : 11-10-2011 om 19:13
Sorry,die mooie zomerse dag was in september!!!
Tot ziens
Naam : Antoinette & Frans
Datum : 11-10-2011 om 15.56
Zomaar een zomerse dag in augustus,even een terrasje pakken! Blijk daar net een kindje te zijn geboren. Haar snoetje is op de desk van de zaak te bewonderen. Het personeel in hun sas. Heb toen even verder gekeken. Wat een leuke entourage. De koffie was prima, ons huismerk "Mocca d'Or". Wanneer wij weer eens in de buurt zijn. Dan kan je ons verwachten.
Het allerbeste met uw lief kindje en uw personeel!
Met vriendelijke groet;
Passenten uit Lelystad-Haven
Naam : Rutger Schutten
Datum : 29-08-2011 om 20:40
Hej Kookoloog,
bedankt voor het heerlijke etentje. Ook de Zweedse in ons midden was onder de indruk. Speciale dank voor het heerlijke toetje ;)
Naam : Sylvia Soentken
Datum : 09-08-2011 om 14:12
Goedemiddag,
Wij hebben vrijdag overheerlijk bij jullie gegeten. Ik had jullie site al vorig jaar bekeken en was onder de indruk. Wat een geweldig concept. Complimenten aan de kok en de vriendelijke bediening. De strandhut heb ik ook nog bekeken. Je kijkt je ogen uit. Ik hoop voor ons vertrek uit Noordijk nog een keer bij jullie te eten. Ik zal het doorvertellen. Tot ziens en de hartelijke groeten
Naam : Nathalie
Datum : 14-01-2011 om 23:13
Dank je Rutger...Handmade lolly's een vak apart maar erg fijn dat het ook goed gewaardeerd wordt. Ze zijn om te smullen....
Leuk dat jullie er samen waren.
Groeten van ons! Frank en Nathalie
Naam : Rutger Schutten
Datum : 14-01-2011 om 23:00
Om het even officieel te melden aan de chef kookoloog:

Die chocolade lolly's zijn erg lekker

 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player