Januari
Maak uw keuze
Speciaal voor de Jumbo spaarders
hebben we een 3 gangen menu samengesteld met
gerechten uit de Zuid-Afrikaanse keuken.
Safari-salade van groente en fruit in een cocosnoot.
en een kleine drinkbouillon met biltong-kruiden
======
„Spek en hoender borsies“ met pepperdew
(gevulde mini kiprollade) met soet kerrie saus
Of
Geurige Potjie Kos, een potje gevuld
met stukjes vis, fijne groenten in een saus.
De hoofdgerechten worden geserveerd met
krulfrieten, geelrijst, groenten en rauwkost
Voor de vegetarische liefhebbers maken we het lekker zonder vlees.
======
Ananas carpaccio met citroen/lemon sorbet ijs
licht pittige mango salsa en een munt kletskop
Februari
Maak uw keuze
Speciaal voor de Jumbo spaarders
hebben we een 3 gangen menu samengesteld met
gerechten uit de Zuid-Afrikaanse keuken.
Gevulde champignon met boboti op een
Kruger-salade met roomkaas en macadamia noten
======
„Grof rund maalvleis van ons Braai“
Fijngehakte biefstuk gegrild met shakalaka groenten
en een „Monkey Gland“ BBQ saus
Of
Uit de oven: tompouce van tongfilét en zalmmousse
met een gerookte paprika saus.
De hoofdgerechten worden geserveerd met
krulfrieten, geelrijst, groenten en rauwkost
Voor de vegetarische liefhebbers maken we het lekker zonder vlees.
======
Cocosnootparfait en melkchocolade-ijs
geserveerd met een Amarula mousse en bananenbrood.
Website by Frank and Joris Morsink