VirtualReality

Beleef een V.R. avontuur ! 

nieuw in 2020 

Duiken, relaxen, uitdagingen, ontsnappen, overleven ?Kies hieronder je eigen avontuur  !

Richie's plank is een spannende ervaring, tenminste voor iedereen die hoogtevrees, bang voor spinnen, de lift  of voor de tandarts is. 

Je loopt over een echte plank, terwijl de omgeving veranderd in een stad met wolkenkrabbers en een drukke winkelstraat.

Stap in de lift en verbaas je over wat er gebeurt als de lift weer opengaat opengaat.

Deze ervaring is: lachen-gieren en brullen !

In "I expect you to die" wordt alles geprobeert om je niet veel ouder te laten worden.  Maar je bent natuurlijk slim en op je hoede, want overal is wel een oplossing voor te vinden  !

Dit adembenemde actie spel, heeft wel wat weg van de James Bond  films van jaren geleden.

Helpen je vrienden je om te ontsnappen aan je dreigende einde, of sta je er helemaal alleen voor ?


In ocean rift  mag je zonder enige duikervaring , helemaal alleen de diepe oceaan in...

Het is genieten van alles wat er in de  oceaan leeft.

Schildpadden en dolfijnen cirkelen  om je heen, probeer ze maar te aaien...

Op zoek naar meer spanning? Sta met je duikpak in een onderwaterkooi, oog in oog  met een levensgrote witte mensenhaai...brrrr !

Nature Treks VR is een VR experience die zich kenmerkt door de rust die het uitstraalt. Je zet de headset op en verkent meteen  een aantal mooie plekken op de wereld. Loop bijvoorbeeld door de savanne in Afrika, of breng een bezoekje aan de bodem van de Middellandse Zee. Door de rustgevende muziek is Nature Treks VR een echte 'Zen' experience en kom je helemaal tot rust wanneer je het gespeeld hebt. 

De  speler ziet  in de VR wereld een steeds complexere bom voor zich, met draden, hendels, puzzels en knoppen en een klok waarop de seconden langzaam wegtikken. De ander moet via een beeldscherm de speler instrueren bij het onklaar maken van het explosief aan de hand van opzettelijk ingewikkelde instructies.


Red jij je  vriend(in) op tijd  ?


 
 
 
 
 
 
 

Vul hierboven je gegevens in en selecteer je gewenste tijdstip.

Een reservering is onder voorbehoud.


Vul hier onder de aanvraag reservering in voor de VR game.

Wat is virtual reality?

Virtual Reality (VR) is een computertechniek waarbij het lijkt alsof je in een andere werkelijkheid bent. Door een speciale VR-bril wordt de zichtbare werkelijkheid simpelweg vervangen door computergegenereerd beeld. De bril bevat namelijk een beeldscherm en sluit je zicht op de buitenwereld af. Doordat je ogen elk een eigen beeld zien, dat licht van elkaar verschilt, zie je diepte in de virtuele omgeving. Met andere woorden: je kijkt dan in  3D

Bij ons kun je verschillende avonturen beleven. Duik in een kooi tussen de haaien, loop over een plank vanuit een wolkenkrabber, geniet van het uitzicht van de Afrikaanse safanne, probeer met je vrienden een bom onschadelijk te maken.  In onze feestruimte "de strandhut" kunnen wij een Virtual Reality adventure aanbieden voor :

* try out sessie-teambuilding-lol maken met

je vrienden-dineren /fun combineren .Smakelijk avontuur

Dit krijg je op je hoofd...
De Oculus Quest  is een actieve VR-bril waar de computer voor in de bril zit. De Quest is dus  draadloos,  je zit niet langer vast aan de lengte van kabels. Bovenop zitten 4 camera's, die de omgeving scannen en op die manier voor de six degrees of freedom (6 DOF) zorgen. Deze techniek herkent wanneer je springt, draait of bukt en vertaalt dit op die manier naar de game die je speelt. Dit zorgt voor een nog realistischere ervaring dan ooit.  

De Oculus Quest is voorzien van de nieuwe Oculus Touch controllers. Deze controllers maken het mogelijk om meerdere bewegingen van je hand en vingers nauwkeurig vast te leggen. Wanneer je de controller op je hand laat rusten, zul je zien dat je in de game een 'open' hand hebt. Pak je de controller vast en knijp je er in, dan heb je in de game een vuist gemaakt of iets vastgepakt. 

Smakelijk avontuur