VR Fright Night

Wat is de VR Fright Night?

Het is Halloween, met de VR Fright night kun je je vrienden of familie uitdagen om spannende VR spellen te spelen. Daag je familie uit om een Zombie apocalypse te overleven, laat je vrienden de nachtbewaker zijn bij de horror pizzaria van Five Nights at Freddy's of ga samen in een halloween achtbaan. Durven jullie het?

Five nights at Freddy's: Help Wanted
Five nights at Freddy's: Help Wanted
De spannende Five Nights at Freddy's horror spellen in vr
halloween achtbaan
halloween achtbaan

The Walking Dead: Saints and Sinners is een spannend VR Horror spel waarin je gaat proberen een kudde zombies te overleven. Nadat je een zombie dood krijg je punten die je daarna kunt gebruiken om betere wapens of meer kogels te kopen. steek diep in hun brein om ze te doden. pakken ze je vast? schud ze van je af en doe snel verband om! hoelang overleef je het?

Five Nights at Freddy's: help wanted is een VR spel met veel bekende en nieuwe minigames van de bekende horror games. Wees de nachtbewaker en overleef de nachten in Freddy's pizzaria's, repareer de binnenkant van het ventilatiesysteem of open de robots en maak ze. doe 1 ding fout en je word ge jumpscared.


Richie's plank is een spannende ervaring, tenminste voor iedereen die hoogtevrees, bang voor spinnen, de lift  of voor de tandarts is. 

Je loopt over een echte plank, terwijl de omgeving veranderd in een stad met wolkenkrabbers en een drukke straat.

Stap in de lift en verbaas je over wat er gebeurt als de lift weer opengaat opengaat.

Deze ervaring is: lachen-gieren en brullen !


Epic Roller Coasters is een spel waarin je in verschillende achtbanen kan gaan, maar hier hebben we de Halloween achtbaan, je gaat samen met een vriend in hetzelfde karretje en neem een rit langs een horror huis en begraafplaats. de omgeving beweegt ook dus verwacht lopende zombies en skeletten. Het minst spannend, maar leuk om samen te doen.