Het avontuurlijkste restaurant van heel Neede-land !
VR Pagina 2
Epic Roller Coasters
Epic Roller Coasters
Spannende VR achtbanen
Star Wars: Vader Immortal
Star Wars: Vader Immortal
Darth vader heeft je hulp nodig..
Richies plank Experience
Richies plank Experience
Loop over een plank op een wolkenkrabber.. Hoogtevrees?
Angry Birds VR
Angry Birds VR
schiet de vogels met een katapult weg naar de varkens om ze te verslaan
Five Nights at Freddy's: Help Wanted
Five Nights at Freddy's: Help Wanted
De spannende Five Nights at Freddy's horror spellen in vr
The Walking Dead: Saints and Sinners
The Walking Dead: Saints and Sinners
Versla zombies in dit spannende VR spel van The Walking Dead
Acron
Acron
Team spel, eekhoors (telefoon) stelen de eikels van de boom (VR) in dit grappige teamspel
I Expect You To Die
I Expect You To Die
puzzel/escape room spel waarin je een spion bent die uit moeilijke situaties moet proberen te komen
Super Hot
Super Hot
Slow motion gevenchten, ontwijk kogels!
Blade & Sorcery
Blade & Sorcery
Realistische zwaard gevechten in de middeleeuwen
Acron
Acron
Team spel, eekhoorns strijden tegen de boom om de eikels
The Climb 1 & 2
The Climb 1 & 2
Beklim mooie bergen
The Walking Dead: Saints and Sinners
The Walking Dead: Saints and Sinners
Overleef de zombie apocalypse
Gorn
Gorn
Bloederig maar grappig gladiator spel

Wat is virtual reality?

Virtual Reality (VR) is een computertechniek waarbij het lijkt alsof je in een andere werkelijkheid bent. Door een speciale VR-bril wordt de zichtbare werkelijkheid simpelweg vervangen door computergegenereerd beeld. De bril bevat namelijk een beeldscherm en sluit je zicht op de buitenwereld af. Doordat je ogen elk een eigen beeld zien, dat licht van elkaar verschilt, zie je diepte in de virtuele omgeving. Met andere woorden: je kijkt dan in  3D

Bij ons kun je verschillende avonturen beleven. Duik in een kooi tussen de haaien, loop over een plank vanuit een wolkenkrabber, geniet van het uitzicht van de Afrikaanse safanne, probeer met je vrienden een bom onschadelijk te maken.  In onze feestruimte "de strandhut" kunnen wij een Virtual Reality adventure aanbieden voor :

* try out sessie-teambuilding-lol maken met

je vrienden-dineren /fun combineren . 
 

The Walking Dead: Saints and Sinners is een spannend VR Horror spel waarin je gaat proberen een kudde zombies te overleven. Nadat je een zombie dood krijg je punten die je daarna kunt gebruiken om betere wapens of meer kogels te kopen. steek diep in hun brein om ze te doden. pakken ze je vast? schud ze van je af en doe snel verband om! hoelang overleef je het?

Blade & Sorcery is een middeleeuwse fantasie-sandbox als geen ander, gericht op melee, ranged en magische gevechten die gebruik maken van een realistisch door fysica gestuurd interactie- en vechtsysteem. Het gevecht wordt alleen beperkt door je eigen creativiteit. Kies je wapen, kies je vechtstijl; Wees de krachtige krijger of tovenaar waar je altijd al van gedroomd hebt!


Five Nights at Freddy's: help wanted is een VR spel met veel bekende en nieuwe minigames van de bekende horror games. Wees de nachtbewaker en overleef de nachten in Freddy's pizzaria's, repareer de binnenkant van het ventilatiesysteem of open de robots en maak ze. doe 1 ding fout en je word ge jumpscared.

I expect you to die 1 en 2, twee erg leuke escape room spellen waarin je een spion bent die in allemaal situaties zit en moet proberen eruit te komen. Zoek hints en los puzzels op zonder een val af te laten gaan. zoek uit hoe je een bom ontschadelijk moet maken, wat de code is voor de kluis of zoek knopjes die geheime lades openen en ontsnap uit de situatie

In The climb 1 en 2 beklim je bergen op mooie locaties. Een wolkenkrabber, in de alphen, een berg bij een baai en de

grand canyon. Let ook op wat je vast gaat pakken, er zitten stenen bij die breken na een tijdje en stenen waar prikkelplanten aan zitten, ook doe je na een beetje klimmen soms even wat krijt aan je handen zodat je het weer langer kan vastpakken.