Het avontuurlijkste restaurant van heel Neede-land !
VR Pagina 3

Wat is virtual reality?

Virtual Reality (VR) is een computertechniek waarbij het lijkt alsof je in een andere werkelijkheid bent. Door een speciale VR-bril wordt de zichtbare werkelijkheid simpelweg vervangen door computergegenereerd beeld. De bril bevat namelijk een beeldscherm en sluit je zicht op de buitenwereld af. Doordat je ogen elk een eigen beeld zien, dat licht van elkaar verschilt, zie je diepte in de virtuele omgeving. Met andere woorden: je kijkt dan in  3D

Bij ons kun je verschillende avonturen beleven. Duik in een kooi tussen de haaien, loop over een plank vanuit een wolkenkrabber, geniet van het uitzicht van de Afrikaanse safanne, probeer met je vrienden een bom onschadelijk te maken.  In onze feestruimte "de strandhut" kunnen wij een Virtual Reality adventure aanbieden voor :

* try out sessie-teambuilding-lol maken met

je vrienden-dineren /fun combineren . 
 
Epic Roller Coasters
Epic Roller Coasters
Spannende VR achtbanen
Star Wars: Vader Immortal
Star Wars: Vader Immortal
Darth vader heeft je hulp nodig..
Richies plank Experience
Richies plank Experience
Loop over een plank op een wolkenkrabber.. Hoogtevrees?
Angry Birds VR
Angry Birds VR
schiet de vogels met een katapult weg naar de varkens om ze te verslaan
Five Nights at Freddy's: Help Wanted
Five Nights at Freddy's: Help Wanted
De spannende Five Nights at Freddy's horror spellen in vr
The Walking Dead: Saints and Sinners
The Walking Dead: Saints and Sinners
Versla zombies in dit spannende VR spel van The Walking Dead
Acron
Acron
Team spel, eekhoors (telefoon) stelen de eikels van de boom (VR) in dit grappige teamspel
I Expect You To Die
I Expect You To Die
puzzel/escape room spel waarin je een spion bent die uit moeilijke situaties moet proberen te komen
Super Hot
Super Hot
Slow motion gevenchten, ontwijk kogels!
Blade & Sorcery
Blade & Sorcery
Realistische zwaard gevechten in de middeleeuwen
Acron
Acron
Team spel, eekhoorns strijden tegen de boom om de eikels
The Climb 1 & 2
The Climb 1 & 2
Beklim mooie bergen
The Walking Dead: Saints and Sinners
The Walking Dead: Saints and Sinners
Overleef de zombie apocalypse
Gorn
Gorn
Bloederig maar grappig gladiator spel

Acron, een leuk team-spel waarin de persoon met de VR bril een boom is die zijn eikels moet beschermen. Ook zijn er eekhoorns, dat zijn de mensen die via hun telefoon spelen. Die proberen de eikels te stelen en terug naar zijn kant te brengen. De boom moet ze tegenhouden door met ballen naar ze toe te gooien of de eekhoorns weg te gooien. 

In Epic Roller Coasters krijg je hetzelfde gevoel van echte achtbanen op plaatsen en situaties die je in het echte leven waarschijnlijk nooit zult hebben! Er zijn zoveel mogelijkheden: magie, wereld van dinosaurussen, spookhuizen en zoveel andere!

Star Wars: Vader Immortal. Nadat hij je gevangen houdt komt Darth Vader erachter dat je de force hebt, hij heeft je nodig om dingen te doen die een dark side gebruiker niet kan. Uiteindelijk verraad je hem en houd hem tegen om degene terug tot leven te halen waarvan hij ooit hield.. Ook is er een modus die korter is waarin je rondes moet overleven met een lightsaber en de force. Vertrouw in de force..

In Super Hot gaat de tijd alleen verder als jij beweegt, beweeg je niet? Dan staat alles om je heen stil. Je vecht tegen de rode glazen personen die op je schieten en je slaan, dus ontwijk kogels in slow motion en schiet ze neer! Veel actie en veel nadenken want zolang je niet beweegt, heb je alle tijd om je te bedenken hoe je ze ontwijkt in je volgende bewegingen.

Gorn. Een beetje zoals Blade &  Sorcery maar dan meer humor. Je zit in een gladiator arena en vecht tegen de sterke gladiatoren met grappige wapens en de gekke ''rubberen'' fysica. versla een grote reus of vecht tegen een klein mannetje op een grote krab, schiet met een kanon of gebruik de klauwen van Wolverine.. In het kort: Grappig en bloederig

Meer Games?