Het avontuurlijkste restaurant van heel Neede-land !
Menu

Frank heeft een langdurige fascinatie voor de Zuid-Afrikaanse keuken. Hij en Nathalie zijn er nog nooit geweest, dus hij heeft alle heerlijke gerechten uit kookboeken moeten leren. Voor diegenen die bekend zijn met deze smaakvolle keuken, zullen gerechten zoals bobotie, koeksister, melktert, potjie koss, klapperhoender curry, sosaties en biltong bekend klinken. Elk jaar verschijnen enkele van deze gerechten op het menu.

Dankbaarheid "neem geen nieuwe hap voordat je de vorige hebt doorgeslikt" Afrikaans spreekwoord.Wie nie pas op sy tyd is sy maaltyd kwyt.
Als je te laat komt heb je geen eten.


Kiezen uit veel lekkers...

Onze menukaart is net een kameleon: hij past zich moeiteloos aan elke smaak aan! We hebben de klassiekers die je op elk menu kunt vinden, zoals carpaccio, champignon bierbeslag, spareribs, schnitzels, coupe ijs of CRÈME BRÛLÉE. Maar wacht, er is meer !

Proef onze heerlijke Zuid-Afrikaanse specialiteiten en duik in een wereld van smaken. En als dat nog niet genoeg is, hebben we ook de beste green egg BBQ steaks, ribeye's en spiezen die je ooit hebt geproefd ! Oh, en vergeet de verrukkelijke desserts niet waar je absoluut van zult genieten!

Kaart nog groter ?


Allergisch?

Heeft u een allergie of intolerantie voor bepaalde etenswaren?* Geen probleem, wij denken met je mee! Bekijk hiernaast onze allergenenkaart!

*Wij houden rekening met Gluten-, Lactose en/of Notenallergieën. Wij kunnen echter niet uitsluiten dat een gerechtje sporen kan bevatten van hetgeen waarvoor je allergisch bent.


In overleg is er vaak veel mogelijk.

Geef altijd op tijd en duidelijk aan

waar we op moeten letten !!